Bokning och Priser – Spiral Stabilisering

Intro 495 kr
Gummiband 395 kr
Första besök 850 kr
Fortsatta besök 750 kr

Paket Spiral Stabilisering:
Intro, gummiband, ett första besök samt tre fortsättningsbesök 3 690 kr.

Kommande introduktioner:
Onsdag 10 april 2024
kl 16.30 – ca 18.30

Maila till info@optista.se om du vill vara med.

Vill du veta mer om Spiral Stabilisering? Ring eller maila mig så finner vi en tid som passar. Alla behöver börja med en introduktion.

Introduktion i grupp (ca 2 timmar) 495 kr/person

Minst 3 personer. Anmäl ditt intresse till mig, så får du info om när du kan komma med i en grupp. Presentation av teorin bakom metoden, därefter provar vi ett par övningar så du får en uppfattning om hur träningen går till.

Efter intron bestämmer du om du vill gå vidare med personlig träning i Spiral Stabilisering.

Första besök personlig träning ca 60 min 850 kr

För ditt första personliga träningstillfälle går det åt ca 60 minuter. Jag behöver kartlägga var dina överbelastningar sitter, hur de uppkommit och hur vi ska lägga upp din träning/rehabilitering så att du kan nå ditt mål.
Ifall manuell terapi ska ingå vid något av dina fortsättningstillfällen behöver vi också sätta av ca 60 minuter.

Personlig träning ca 45 min 750 kr

Lämpligt vid fortsättningsträning utan manuell terapi.

Manuell terapi

I min verktygslåda har jag också manuella grepp som jag kan göra kring nacke, axlar och rygg för att hjälpa till att lossa på spänningar i muskulaturen. Dessa är inte istället för träning, men de kan bidra till att du kommer fortare framåt med din träning.

Slowmotion

Slowmotion är en avslappnande övning som fokuserar på andningen och som övar din förmåga att uppmärksamma signaler inifrån din kropp. Den kan pågå ca 15-25 minuter och du kan boka in den i din träningstid. En funktionell andning är avgörande för många funktioner i ditt mänskliga system och kan minska spänning i din muskulatur.

Gummiband för Spiral Stabilisering 395:-


Avbokning

Avboka per mail senast kl 8.00 samma dag. Ej avbokad tid debiteras.

Hur många träffar behövs?

Ca 3-6 tillfällen är vanligt för att lära sig ett grundpass med 3-5 övningar som tar ca 15 minuter att göra. Du bokar uppföljning/vidareutveckling i vilken takt du själv vill.

Mellan första och andra personliga träningstillfället är 7-10 dagar lagom. Då hinner du öva själv och smälta informationen samtidigt som det inte går för lång tid om vi behöver korrigera tekniken.

Upplägg för grupper

Kontakta mig om du vill ha ett upplägg för introduktion i en sluten grupp (t.ex. på en arbetsplats eller en idrottsförening).

Spiral Stabilisering kan med fördel användas som ”paus-träning” på arbetsplatser. Ett enkelt pass tar inte mer än 10-15 minuter och man behöver varken byta om eller duscha.

Välkommen att höra av dig!

Bodil Sundbärg, Optista
Certifierad terapeut i Spiral Stabilisering

spiral-stabilisering-optista
spiral-stabilisering-optista-7366
spiral-stabilisering-optista
spiral-stabilisering-optista
spiral-stabilisering-optista